Poikaystävä paritti Laraa

16-vuotiaan Laran poikaystävä Jari keksi, että Lara voisi tienata pariskunnalle rahaa myymällä seksipalveluita. Jari järjesti Laralle edullisen huoneen hostellista tapaamisia varten, laittoi yhdessä Laran kanssa mainokset nettiin ja osti Laralle vaatteita seksin myyntiä varten. 

Jarin kaveri Santtu kuljetti Laraa tapaamisiin seksinostajien kanssa ja haki hänet niistä takaisin. Tämän vuoksi Jari ja Santtu jakoivat yhteensä 60 prosenttia Laran tienaamista rahoista. Raha kelpasi pojille: he saivat ostettua vaatteita, puhelimia ja päihteitä. 

Vaikka Lara oli alun perin suostunut toimintaan, se ei lopulta tuntunutkaan hyvältä ja hän halusi lopettaa. Jari ja Santtu kuitenkin painostivat häntä jatkamaan. Jari uhkasi jättää Laran, jos hän ei suostuisi jatkamaan. Jarin mukaan Lara oli kuin syntynyt huoraksi. Jari kertoi, ettei kukaan muu mies enää edes haluaisi Laraa, koska hänellä on huoran maine.

Välillä Lara inhosi Jaria ja teki päätöksen erota hänestä. Jari sai hänet kuitenkin suostuteltua takaisin.  Lara ajatteli, ettei kukaan muu tunne häntä yhtä hyvin kuin Jari – ja silti Jari rakastaa häntä. Ehkä Larakin rakastaa Jaria. Ehkä Jari on hänen ainoa toivonsa onnesta. Ehkä asiat vielä paranevat.

Joskus Lara otti vastaan Jarin ja Santun hyväksymiä asiakkaita, joiden kanssa ei olisi mistään hinnasta halunnut olla. Häntä hävetti ja inhotti, eikä hän halunnut kertoa vanhemmilleen tai kavereilleen siitä, mitä hän tekee.

Kertomus ja siinä esiintyvät henkilöt ovat kuvitteellisia. Se on esimerkki alaikäiseen kohdistuvasta ihmiskaupasta. Lue lisää alaikäisiin kohdistuvasta ihmiskaupasta täältä

Huomaathan, ettei alaikäinen ole koskaan ”prostituoitu” tai ”seksityöntekijä”, vaan kyse on aina alaikäisen seksuaalisesta riistosta. Seksin ostaminen alaikäiseltä on aina rikos, vaikka alaikäinen siihen suostuisikin.