Alexina myytiin jengiltä toiselle

Kertomus ja siinä esiintyvät henkilöt ovat kuvitteellisia. Kertomuksessa on soveltaen käytetty tosielämän tapauksia.

Alexinan ystävä oli ollut Belgiassa tekemässä seksityötä ja hän suositteli sitä myös Alexinalle. Alexina oli pienen pojan yksinhuoltaja ja jäänyt asunnottomaksi erottuaan vuotta aiemmin poikaystävästään. Hän oli majaillut tuttavien luona mutta joutui vaihtamaan paikkaa usein, koska hän ei pystynyt maksamaan vuokraa ja Alexinan ja hänen lapsensa ylläpito tuli tuttaville kalliiksi. Alexina päätti jättää lapsensa ystävänsä luo ja lähteä Saksaan. Hän näki sen ainoana keinona taata pojalleen parempi elämä kuin minkä hän oli itse saanut.

tyttö kaupungissa siluetti

Ystävänsä kautta Alexina tutustui miehiin, jotka lupasivat auttaa matkan ja viisumien järjestämisessä. Alexinan saavuttua Brysseliin ystävällisen oloiset miehet veivät hänet asuntoon ja osoittivat hänelle makuupaikan huoneen seinustalta. Miesten olemus muuttui heti asuntoon päästyä. He alkoivat puhua uhkaavasti ja kertoivat Alexinalle, mitä hänen pitäisi tehdä. Miehet varoittivat Alexinaa kertomasta asioistaan kenellekään tai pakenemasta. Jos hän tekisi kumpaakaan, se kostettaisiin Alexinan lisäksi myös hänen pojalleen.

”Brysseliin tarvittiin uusia tyttöjä,
vanhat eivät enää kiinnostaneet asiakkaita.”


Alexina pääsi kyllä harjoittamaan prostituutiota Belgiaan, mutta hän ei saanut työstään lainkaan rahaa. Sen sijaan rahat maksettiin suoraan häntä parittaville miehille. Alexina ei voinut myöskään valita asiakkaitaan, ja joskus asiakkaat olivat väkivaltaisia ja vaativat Alexinalta asioita, joita hän ei ollut aiemmin osannut edes kuvitella. Asiakkaita täytyi ottaa vastaan silloin, kun miehet niin vaativat. Silloinkin, kun Alexina oli kipeä ja ruhjeilla aiemman asiakkaan jäljiltä. Tilanteesta ei päässyt irti. Alexinaa vahdittiin ja toisinaan hänet lukittiin asuntoon.

Kun asiakasvirrat alkoivat hiljentyä, miehet ilmoittivat Alexinalle, että hän siirtyisi nyt toiseen paikkaan. Brysseliin tarvittiin uusia tyttöjä, vanhat eivät enää kiinnostaneet asiakkaita. Miehet myivät Alexinan eteenpäin toiselle jengille, joka parittaisi Alexinaa Saksassa.